Stołówka
Płatność za obiady.
Płatności za obiady w grudniu w kwocie 105 zł (15 obiadów po 7 zł) dokonują Państwo w dniach 2-10 grudnia 2025r.-bardzo proszę o terminowe wpłaty. Za uczniów, którzy znają planowany dzień nieobecności można odliczyć kwotę 7 zł za obiad-proszę w tytule przelewu dopisać „nb i data”.
Odliczenia:
- 7a, 7c -wycieczka 2.12.25
- 5a wyjście 18.12.25
- 4b, 4c -wyjście 17.12.25
- 5c wyjście 8.12.25
- 1a,1b,1c - 12.12.25 wycieczka
- 6a, 6b-wyjście 9.12.25
- 8a,8c - wyjście 9.12.25
- 8b - wyjście 9.12.25, 11.12.25r.
- 2c-15.12.25r
- Koszt jednego obiadu - 7 zł. Numer konta do wpłat podany jest zawsze na stronie internetowej szkoły w zakładce "O szkole -stołówka".Przy dokonywaniu wpłaty na konto szkoły należy koniecznie podać imię i nazwisko ucznia, klasę i miesiąc, za który jest dokonywana opłata.Informacje o terminach i kwotach wpłat na każdy miesiąc będą się pojawiały w ogłoszeniu w Librusie oraz w zakładce "stołówka" na szkolnej stronie internetowej w pierwszych dniach danego miesiąca. Bardzo ważne jest terminowe dokonywanie wpłat.
- W przypadku zaplanowanych wycieczek klasowych uniemożliwiających zjedzenie obiadu oraz planowej nieobecności ucznia (wyjazd, pobyt w szpitalu itp.) należy pomniejszyć wpłacaną kwotę o liczbę dni nieobecności dziecka.
- Indywidualne sytuacje związane z dłuższymi nieobecnościami uczniów, trudnymi sprawami losowymi i ewentualnymi wnioskami o odliczenie nadpłaconych kwot za obiady w sytuacji dłuższej nieobecności ucznia należy zgłaszać na następujący adres emailowy: dospial@toya.net.pl. Wówczas po dokonaniu uzgodnienia z pracownikiem kuchni będzie możliwe odliczenie nadpłaconej kwoty w kolejnym miesiącu (należy do zaznaczyć w tytule wpłaty za obiad). Zaznaczamy, iż dotyczy to tylko dłuższych nieobecności uczniów.
- Prosimy, aby nie dokonywać wpłat za dany miesiąc wcześniej niż pierwszego dnia tego miesiąca ani po wyznaczonym terminie.
Numer konta:
72 1240 1037 1111 0011 0912 7069
W tytule wpłaty należy podać imię i nazwisko ucznia oraz klasę i dopisać obiady - (nazwa miesiąca, np. październik).
Jadłospis 08.12 - 12.12
Poniedziałek
- Kluski leniwe z cukrem i cynamonem.
- Mus owocowy.
- Sok 100%.Owoc lub warzywo sezonowe.
Alergeny:seler,gluten,jaja.
Wtorek
- Zupa kapuśniak na wędzonce z ziemniakami.
- Pieczywo.Jogurt owocowy.
- Sok 100%.Owoc lub warzywo sezonowe.
Alergeny:seler, gluten, jaja, mleko.
Środa
- Filet drobiowy pieczony. Ryż.
- Surówka z białej kapusty.
- Sok 100%.Owoc lub warzywo sezonowe.
Alergeny: seler,gluten,mleko,jaja.
Czwartek
- Pierogi z kapustą i pieczarką.
- Piernik świąteczny.
- Sok 100%. Owoc lub warzywo sezonowe.
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja.
Piątek
- Paluszki rybne. Ryż.
- Mini marchewka.
- Sok 100%.Owoc lub warzywo sezonowe.
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja.
Przyprawy: sól,pieprz,lubczyk,majeranek,bazylia,oregano,papryka słodka/ostra,czosnek.
Alergeny: seler,ryba,jaja,mleko,gluten,drożdże,soczewica,soja,gorczyca,nasiona sezamu.
